Rosii cherry umplute cu branza si nuci

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2013 | 5793 vizualizari

 

Am folosit aceeasi crema de branza ca la tartinele de dimineata, doar ca am mai adaugat cativa mieji de nuca. Cred ca e o reteta potrivita de aperitiv pentru o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii cherry
  • 1 lingura crema de branza cu smantana Ceva fin
  • un cub de branza cu mucegai
  • o mana de rucola
  • cativa mieji de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii cherry umplute cu branza si nuci:

Pentru ca mi-a mai ramas putina branza de la tartinele de dimineata mi-a venit ideea de a mai face ceva gustos. Am mai adaugat doar cateva bucatele de nuca in crema de branza si am amestecat. Reteta de la crema de branza o gasiti aici

Am spalat rosiile cherry, le-am sters si le-am taiat capacele. Le-am scos pulpa cu grija, sa nu se rupa. 

Am umplut rosiile cu crema de branza si le-am decorat cu cate un miez de nuca.

Am asezat rosiile cherry pe un pat de rucola, pentru un efect vizual deosebit. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii cherry umplute cu branza si nuci" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco